On Running

On on innovatiivinen sveitsiläinen juoksubrändi, jonka valikoimaan kuuluu tyylikkäitä ja funktionaalisia juoksukenkiä sekä -vaatteita.

On’in tavoite on tehdä juoksemisesta yksinkertaisesti hauskaa!

On-tuotteita kehittää tiimi, jossa on liikuntatieteilijöitä, insinöörejä, juoksijoita, kilpaurheilijoita ja designereja.

Merkki on voittanut useita design- ja teknologiapalkintoja, muun muassa kansainvälisillä urheilualan ISPO-messuilla. Monet maailmanmestarit ja eliittiurheilijat kisaavat ja voittavat On-juoksukengillä.

Tarina

Kaiken alku

Perustajina kaverukset Olivier Bernhard, David Allermann ja Caspar Coppetti.

Kolminkertainen duathlon-maailmanmestari ja useita Ironman-kilpailija voittanut Olivier Bernhard oli lopettamassa kilpauraansa hieman ennen 2010-luvun vaihdetta.

Vaikka kilpailut olivat jäämässä taakse, oli juoksu silti hänelle yhä tärkeää. Oliver alkoi kehittää uudenlaista juoksukenkää ystäviensä David Allermann ja Caspar Coppetti kanssa. He halusivat luoda kengän, joka tarjoaisi täydellisen juoksutuntuman.

Kolmikko valmisti kymmenittäin prototyyppejä tarkoituksenaan ratkaista juoksukenkiin liittyvän yleisen pulman: kuinka tehdä kengistä yhtä aikaa vaimentavat ja kevyet?

On-juoksukenkien perustajat Caspar Coppetti, Oliver Bernhard ja David Allemann.
On-juoksukenkien perustajat Caspar Coppetti, Oliver Bernhard ja David Allemann.

Run on clouds – prototyypistä tuotteeksi

On perustettiin Sveitsissä tammikuussa 2010. Jo saman vuoden helmikuussa On voitti kansainvälisillä urheilualan ISPO-messuilla BrandNew-kategoriassa kultaa. Intohimoinen tuotekehitys ja sveitsiläinen teknologia tuottivat tuloksia nopeasti.

Puhe “pilvien päällä juoksemisesta” alkoi levitä yhä useampien juoksuharrastajien ja -ammattilaisten keskuuteen ympäri maailman.

Jokainen kenkiä kokeillut tuntee, että niissä on jotain erityistä.

David Allermann

“Menestys perustuu erinomaiseen tuotteeseen”, kertoo Allemann, “jokainen kenkiämme kokeillut tuntee, että niissä on jotain erityistä”.

Sveitsiläiset ovat tottuneet toimimaan yli rajojen. “Fanimme ympäri maailmaa levittävät sanomaa juoksukengistämme, ja loistava kansainvälinen tiimimme on pystynyt vastamaan nopeasti kasvaneeseen kysyntään”.

Mikä tekee On-juoksukengistä niin erityiset?

Pehmeä ja tukeva juoksutuntuma saadaan aikaiseksi ainutlaatuisella pohjalla. Kokemukset pilvien päällä juoksemisesta eivät ole sattumaa, vaan kengän pojan tyynyt ovat kuin pilviä, jotka pehmentävät alastuloa ja antavat räjähtävän ponnistuksen.

On-juoksukengät ovat osoitus siitä, että uudenlaisilla ideoilla perinteisiä haasteita voidaan ratkaista mullistavalla tavalla.

Intohimo, nopeus ja ystävät auttavat menestymään niin huippu-urheilussa kuin urheilumarkkinoillakin.

Teknologia

Laskeudu pehmeästi, ponnista räjähtävästi

On on ensimmäinen juoksukenkä, joka mahdollistaa vaimennuksen vain, kun tarvitset sitä. Tällöin saat vaimennetun alastulon ja napakan ponnistuksen.

Vertikaalinen ja horisontaalinen vaimennus

On-kenkien patentoitu CloudTec®-teknologia vaimentaa laskeuduttaessa älykkäästi.

Joustavat Cloud-tyynyt vaimentavat vertikaalisia ja horisontaalisia voimia ja sallivat sinun liukua rullaavaan askeleeseen. Laskeutuessa Cloud-tyynyt lukkiutuvat ja tarjoavat vakaan alustan tehokkaalle ponnistukselle.

Joustava Speedboard edistää rullaavaa askellusta

Speedboard, joka on integroitu välipohjaan, auttaa juoksijaa siirtymään pehmeästi kannalta päkiälle. Vapauta jalkojesi energia ja maksimoi suorituskykysi.