Icebug Acceleritas8 M RB9X Miesten Suunnistuskengät

136,00 

Superkevyt ja minimalistinen suunnistuskenkä.

Tuotetunnus (SKU): B53101-0A Osastot: , ,

Kuvaus

Superkevyt ja muotoilultaan minimalistinen suunnistuskenkä miehille.

Kenkien pintamateriaali on pehmeää ja kestävää Bluesign®-standardin mukaista kierrätettyä polyesteriä. Kenkä säilyy kevyenä myös kastuttuaan, koska kangas ei kerää itseensä vettä ja se kuivuu nopeasti. Varpaille ja sivuille lisäsuojaa antavat kengän TPU Mudguard -vahvikkeet. Materiaali on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää. Valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Kantakupin yläreunaa on hieman madallettu, jonka ansiosta akillesjänteelle kohdistuva paine vähenee. Superkevyt kenkä istuu jalkaan kuin sukka. Kengän varvastilaa on hieman kasvatettu edellisestä mallista.

Sisäpuolen tekstiili on nopeasti kuivuvaa Bluesign®-sertifioitua kierrätetty polyesteria. Kantapään alueella on mikromokkanahkaa, joka pitää jalan napakasti ja mukavasti paikallaan.

Kengän RB9X®-erikoiskumiseoksesta valmistettu pohja on ohut ja joustava, joten se tarjoaa varman alustatuntuman. Kenkä tarjoaa erittäin tehokasta märkäpitoa. Pohjan voimakas kuviointi takaa pidon kaikilla alustoilla pehmeästä mudasta kallioille. RB9X®-pohja ei kerää maa-ainesta itseensä, vaan kengän keveys ja pito säilyvät läpi suorituksen.

Lisätiedot

Väri

Drop

Paino

Valmistusmaa

Kohderyhmä

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.