Icebug Horizon W RB9X Naisten Maastojuoksukengät

115,00 

Kevyt ja hengittävä juoksukenkä harrastajille.

Tuotetunnus (SKU): G93004-0A Osastot: , ,

Kuvaus

Naisten kevyt ja hengittävä juoksukenkä sorateille ja maastoon.

Kenkien pintamateriaali on kevyttä ja kestävää verkkokangasta Bluesign®-standardin mukaista kierrätettyä polyesteriä. TPU Mudguard -vahvikkeet suojaavat varvastilaa ka kantakuppia. Kengän pintamateriaali on Bluesign®-standardit täyttävä kierrätyspolyesteria. Tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja se on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää.

Kengän pehmustettu suuaukko ja säädeltävä nauhoitus lisää kengän istuvuutta. Normaali lesti yhdistettynä leveämpään varvastilaan on täydellinen yhdistelmä pitkille juoksulenkeille vaihtelevassa maastossa. Kengän pehmustettu suuaukko ja säädeltävä nauhoitus lisää kengän istuvuutta. Tukeva kenkä, jossa on 7 mm:n drop.

Sisäpuolen tekstiili on Bluesign®-sertifioitua kierrätetty polyesteria. Tekstiilin kuidut ovat värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys. Kengän pintamateriaali on Bluesign®-standardit täyttävä kierrätyspolyesteria. Tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja se on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää.

Kengässä on irrotettava ergonominen OrthoLite®-pohjallinen. Täysin vaimennettu välipohja lisää kiertojäykkyyttä. RB9X®-erikoiskuminen pohja takaa tehokkaan pidon vaihtelevilla alustoilla ja kaikissa olosuhteissa. RB9X®-pohjan kumista 15 % on kierrätettyä.

Lisätiedot

Väri

Drop

Paino

Valmistusmaa

Kohderyhmä

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.