Icebug Zeal2-L RB9X Naisten Suunnistuskengät

136,00 

Suunnistuskenkä käänteentekevällä välipohjatekniikalla.

Tuotetunnus (SKU): D9308-0A Osastot: , ,

Kuvaus

Zeal2 RB9X on naisten vauhdikas suunnistuskenkä, jonka täysin uudenlainen välipohja on yhtä aikaa vakaa, kevyt ja mukava.

Kengän pintamateriaalit ovat kevyttä, lujaa ja joustavaa nailonkangasta, mikä tarkan nauhoituksen kanssa sovittaa sen tiukasti jalkaan.

Uudesta Icebug Zeal2 RB9X -maastojuoksukengästä löytyy täysin uusi HGMS2-välipohja, joka antaa askeleeseen yhtä aikaa pehmeyttä ja vakautta. Aikaisemmin näiden yhdistelmän saavuttamista juoksukengissä on pidetty lähes mahdottomana, mutta pitkäjänteisen suunnittelutyön ja testausten tuloksena HGMS2-välipohjaonnistuu tarjoamaan ennen kokematonta istuvuutta ja nautinnollisuutta juoksuun.

Kengän sisäosan verkkovuori on nopeasti kuivuva.

Kengän pohja on valmistettu Icebugin eritysestä RB9X®-erikoiskumiseoksesta. RB9X® tarjoaa sinulle mahdollisimman hyvän pidon monenlaisilla alustoilla sekä erinomaisen märkäpidon. Pohja on ohut ja joustava, mikä varmistaa herkän ja luotettavan alustatuntuman. Aggressiivinen pohjan muotoilu takaa pidon kaikilla alustoilla pehmeästä mudasta metsään ja kallioille. RB9X®-pohja ei kerää savea ja mutaa itseensä, vaan kengän keveys ja pito säilyvät loppuun asti.

Lisätiedot

Väri

Drop

Paino

Valmistusmaa

Kohderyhmä

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.