Icebug Zeal2 RB9X Miesten Suunnistuskengät

136,00 

Suunnistuskenkä käänteentekevällä välipohjatekniikalla.

Tuotetunnus (SKU): D9307-0A Osastot: , ,

Kuvaus

Zeal2 RB9X on miesten vauhdikas suunnistuskenkä, jonka täysin uudenlainen välipohja on yhtä aikaa vakaa, kevyt ja mukava.

Kengän pintamateriaalit ovat kevyttä, lujaa ja joustavaa polyesteri-tekstiiliä, mikä tarkan nauhoituksen kanssa sovittaa sen tiukasti jalkaan.

Uudesta Icebug Zeal2 RB9X -maastojuoksukengästä löytyy täysin uusi HGMS2-välipohja, joka antaa askeleeseen yhtä aikaa pehmeyttä ja vakautta. Aikaisemmin näiden yhdistelmän saavuttamista juoksukengissä on pidetty lähes mahdottomana, mutta pitkäjänteisen suunnittelutyön ja testausten tuloksena HGMS2-välipohjaonnistuu tarjoamaan ennen kokematonta istuvuutta ja nautinnollisuutta juoksuun.

Sisuksen verkkovuori mahdollistaa kengän nopean kuivumisen.

Kengän pohja on valmistettu Icebugin ainutlaatuisesta RB9X®-erikoiskumiseoksesta, joka on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisimman hyvän pidon monenlaisilla alustoilla sekä tehokkaan märkäpidon. Pohja on ohut ja joustava, joten se tarjoaa herkän ja varman alustatuntuman. Aggressiivinen kuviointi takaa pidon kaikilla alustoilla pehmeästä mudasta metsään ja kallioille. RB9X®-pohja ei myöskään kerää savea ja mutaa itseensä, vaan kengän keveys ja pito säilyvät jatkuvasti.

Lisätiedot

Väri

Drop

Paino

Valmistusmaa

Kohderyhmä

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.