Icebug Zeal5 M OLX Miesten Suunnistuskengät Nastoilla

160,00 

Kevyt ja tukeva suunnistuskenkä nastoilla vaativaan maastoon.

Tuotetunnus (SKU): D29101-9A Osastot: , ,

Kuvaus

Kevyt ja tukeva nastallinen suunnistuskenkä miehille vaativaan maastoon.

Kenkien pintamateriaali on kevyttä ja kestävää Bluesign®-standardin mukaista kierrätettyä polyesteriä. Kangas ei kerää itseensä vettä ja kuivuu nopeasti. Kenkä säilyy kevyenä myös kastuttuaan. TPU Mudguard -vahvikkeet suojaavat varpaita ja kärkialueen sivuja. Pintamateriaali on Bluesign®-standardit täyttävä kierrätetty polyesteritekstiili. Tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja se on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää.

Kenkien nauhoitus yhdessä lujan ja joustavan pintamateriaalin kanssa tukevat hyvin jalkaa. Kengässä on HGMS2-välipohja, joka tarjoaa kiertojäykkyyttä, mutta samalla myös pehmeän ja kitkattoman juoksukokemuksen. U:n mallinen pohjallinen lisää kengän istuvuutta ja juoksuominaisuuksia. Pohjallinen toimii samalla lisävahvikkeenasuojaamalla jalkaa kovalla alustalla. Kantakupin yläreunaa on hieman madallettu, jonka ansiosta akillesjänteelle kohdistuva paine vähenee. Kengän kiertojäykkyys ja pehmusteet ovat täydellisessä tasapainossa.

Sisäpuolen tekstiili on nopeasti kuivuvaa Bluesign®-sertifioitua kierrätetty polyesteria. Tekstiilin kuidut ovat värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys.

Tässä kengässä on Icebugin erityisesti suunnistuskenkiin kehittämä OLX®-pohja. Pohjassa on 14 valettua hiiliteräsnastaa sekä voimakas kuviointi, jotka antavat sinulle varmaa pitoa suunnistukseen. Pohja on lisäksi matala, joka takaa parhaan mahdollisen alustatuntuman.

Lisätiedot

Väri

Drop

Paino

Valmistusmaa

Kohderyhmä

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.